KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 2 |
AUTOR: | |||||
POZ/ODP: | Małgorzata Caprari. | ||||
ADRES | Warszawa : Bauer-Weltbild Media - Klub dla Ciebie, 2006. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 528 s. ; 21 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 802000299961 | 29996 | |||
UWAGI: | 620. publ. Klubu dla Ciebie. Indeks. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Kuchnia polska : sprawdzone przepisy. T. 1, Drób i mięsa faszerowane
POZ/ODP: | pod red. Joanny Dowgiałło-Tyszka. | ||||
ADRES | Warszawa : De Agostini Polska, cop. 2008. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 46 s. : il. ; 23 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 802000280334 | 28033 | |||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Polskie potrawy na stołach Europy
POZ/ODP: | [wybór i adaptacja tekstów Anna Janikowska ; autorzy przepisów Barbara Adamczewska, Aleksandra Chomicz, [>>] | ||||
ADRES | Warszawa : Prószyński i S-ka, 2003. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS | 223, [1] s., [32] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD KRESKOWY INWENTARZ: | 802000290036 | 29003 | |||
UWAGI: | Indeks. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
|